18.7.2022 10:00
Kolarin Kontio

Talkootiedote

Jalkapallokesän yksi kohokohta - Revontuli Cup Kolari on taas pian täällä. 🎉

Luvassa on kaksi päivää junnupelejä ja lauantain lopuksi miesten peli. Lisäksi kentällä on monenlaista oheistoimintaa kuten ilmatäytteinen kenttä, pomppulinna, Marabou-arvontaa, Kontio-nalle vierailee ym. Saamme myös nelinkertaisen freestylen Suomen mestarin Alexander Wessbergin vierailulle esittelemään huimia temppuja.

Tänä vuonna turnauksen yhteydessä juhlitaan seuran synttäreitä kakkukahvein ja lisäksi on järjestetty onnitteluiden vastaanotto. Kentällä vierailee päivän aikana vieraita mm. Palloliitosta.

Turnauksen yhtenä sponsorina toimii tänä vuonna Daikin Finland, joka lahjoittaa 2500 € ja lisäksi pienet herkut kaikille lapsille.

Turnaus ei onnistu ilman talkoovoimaa ja meidän kaikkien panosta. Alla keinoja olla mukana ja auttaa. Tehdään taas yhdessä hieno turnaus.

PELINOHJAAJAT / TUOMARIT ⚽️

Pelejä ja turnausta ei voida pelata ilman pelinohjaajia ja tuomareita. Junnuturnauksessa korostuu ohjaava ote. Ketkä pääsisivät ohjaamaan ja tuomaroimaan? Voit ilmoittautua Tonylle (050 540 7345).

KIOSKI 🍔

Kioskista on perinteisesti tulossa iso ruokakioski hamppareineen yms. Keskuskeittiöltä on tilaukset tehty ja sovittu koneiden ja tarvikkeiden lainasta.

Kioskiin tarvitaan myyjiä ja leipureita. Ketkä pääsisivät myymään ja ketkä voisivat leipoa? Leipurit voivat olla myös kioskissa. Tehdään kahden tunnin mittaisia kioskivuoroja. Kioskiin tarvitaan paljon talkooväkeä. Myyjät ja leipurit voivat ilmoittautua Hennalle (040 560 8542). Ilmoitathan myös mitä leivot ja voitko tehdä gluteenitonta, laktoositonta tms. Leipoa voi makeaa (esim. mokkapaloja, pullaa, viinereitä) tai suolaista (esim. pizzapaloja).

ARPAPALKINNOT 🎁

Turnauksessa myydään suosittuja pika-arpoja, joita varten vastaanotetaan pieniä ja isoja palkintoja. Voisiko sinun firma tai työpaikka lahjoittaa palkinnon tai voisitko kysyä palkintoa jostain liikkeestä? Suurimpia palkintoja arvotaan kävijöiden kesken. Lahjoittajista tehdään lista ja se julkaistaan mm. Kontion somekanavilla. Voit ilmoittaa palkinnoista Hennalle (040 560 8542) ja toimittaa niitä esim. harjoitusten yhteydessä pukukoppiin tai suoraan mulle.

LAHJOITUKSET 🙏

Turnaukseen otetaan myös lahjoituksia vastaan. Lahjoittaa voi esim. kahvia, teetä, limsoja, pillimehuja, karkkia jne. Voit ilmoittaa lahjoituksista Hennalle (040 560 8542).

TALKOOT 🎪

Perjantaina 22.7. on turnauksen pystytystalkoot klo 17 alkaen. Laitetaan kentät, kioski, telttoja, pomppulinna ym. valmiiksi. Kaikki joukolla mukaan! Ja turnauksen lopuksi sunnuntaina pidetään purkutalkoot.

LOPUKSI 🌸

Vaikka tämä talkootiedote tulee multa, en ole sen suuremmin talkoovastaava. Tiedotteen kirjoittaminen, ilmoittautumisten organisointi, arpalistojen laitto ym. on vain keinoja auttaa Tonya ja saada muutama homma Tonylta vähemmäksi. Tehdään kotiturnausta kaikki yhdessä. Viikon aikana tarvitaan kovasti apua. Erityisesti tänä kesänä, kun elämä on tuonut turnauksen alle muutakin.

Kiitos jo etukäteen kaikille!

Mahtavaa tulevaa turnausta! 😊